Annoli Hälsa & Livskvalitet

Samarbeten

Har ert företag/ organisation en bra hälsosatsning?

Hur ser företagets sjukfrånvaro ut? 

1. Prioriterar ni era anställdas hälsa och välmående?
2. Har ni en policy som fokuserar på att skapa en hälsosam och balanserad arbetsmiljö?
3. Investerar ni i förebyggande åtgärder för att bibehålla den fysiska och mentala hälsan hos era anställda?
4.  Erbjuder ni konkurrenskraftiga förmåner, inklusive sjukvård, friskvård och möjligheter till mental avkoppling?

5. Främjar føretaget en kultur av välmående och balans mellan arbete och fritid?
6. Erbjuder ni flexibla arbetsarrangemang för att ge era anställda möjlighet att balansera arbetslivet med sina personliga behov?
7. Uppmuntrar cheferna sina anställda att delta i hälsosamma aktiviteter och tillhandahåller resurser för att stödja deras välmående?
8. Har ni en aktiv företagsträningsgrupp eller träningsfaciliteter som främjar fysisk aktivitet och hälsa?
9.Har engagerade hälso- och säkerhetskommitteer som kontinuerligt övervakar och förbättrar arbetsmiljön och de anställdas välbefinnande?

10. Vill ni samarbeta med Annoli Hälsa & Livskvalitet?

Föreläsningar & Workshops!


Mina främsta ambitioner är att leverera engagerande och informativa presentationer och workshops som utrustar deltagarna med praktiska verktyg för att förbättra såväl deras personliga som professionella liv.


Mitt i livet, eller åtminstone nästan där, tog jag  steget att säga upp mig från en givande, utvecklande och välavlönad position som marknadsansvarig. Anledningen till det drastiska beslutet var min starka önskan att följa min dröm och etablera mitt eget företag inom områdena hälsa, livskvalitet, samt workshops och föreläsningar om stresshantering.

Proaktivt hälsoarbete med fokus på stresshantering

håller dina medarbetare friska.

Min egen livsresa har varit en inlärningsprocess, och min arbetsmetodik som anställd har präglats av hög prestanda och en strävan mot perfektionism sedan ung ålder. Under lång tid har jag prioriterat arbetet (förutom familj, naturligtvis) framför mina egna behov.

Som anställd var jag känd för att alltid finnas till hands, redo att hjälpa vid begäran. Denna situation är inte unik. Många arbetstagare känner igen sig, och detta har lett till en ökande trend av sjukskrivningar relaterade till stress och utmattning, särskilt bland kvinnor.

Sjukskrivningarna för stress har ökat från ungefär 28 000 till 42 000

under de senaste fyra åren.

Själv har jag upplevt att jag har varit på en lång resa genom livet, präglad av konstant stress och perioder av utmattning, under en tidsperiod som sträcker sig över två decennier. Det blev en livsstil som gav mig många erfarenheter och möjligheter till djup reflektion, även när min kropp inte kunde följa med i samma takt. Jag har även vidareutbildat mig inom coaching och kostrådgivning. Det är viktigt att notera att jag inte har en psykologutbildning med 40 års erfarenhet inom föreläsningar. Men om ni söker någon som är jordnära, beredd att dela med sig av sina framgångar och motgångar, och som inte tar sig själv alltför seriöst, då kan jag vara rätt person för er. Jag hoppas kunna erbjuda era anställda en tankeställare och motivation. Om så önskas kan jag även använda mina erfarenheter inom försäljning och marknadsföring för att kombinera presentationerna med försäljningsstrategier.

Är ni intresserade av samarbete?

Peer Support Specialist

För samtal & återhämtning!


Jag är här för att erbjuda min expertis och samarbete till företag, sjukvården, föreningar och organisationer med ett gemensamt mål - att skapa en sund arbetsmiljö, förebygga utbrändhet och stärka välbefinnande samt engagemang bland medarbetare och individer.

Vad är Peer Support?

Peer Support innebär att individer med egna erfarenheter av stressrelaterade sjukdomar, utmattning eller annan psykisk ohälsa blir professionellt involverade inom vård och omsorg för att stötta medarbetare eller klienter i deras resa mot återhämtning. Vårt arbete är rotat i att erbjuda stöd baserat på våra egna erfarenheter och andras, vilket ger kraft åt återhämtning, personlig utveckling och minskar stigmatiseringen.

Sverige i Spetsen för Stress och Utmattning - Ett Ansvar för Arbetsgivare!

Min bakgrund:

Jag har personligen genomlevt konsekvenserna av att vara en högpresterande anställd och chef, och att prioritera mitt välbefinnande i andra hand. Under mer än två årtionden har jag kämpat med stress och utmattning. Om jag bara då hade haft kunskapen som jag har nu, skulle jag ha agerat snabbare för att undvika att drabbas. Det är därför jag har investerat i utbildning inom coaching och vägledning.

Genom att samarbeta med mig kan ert företag eller organisation få den stöttning och hjälp som krävs för att hantera medarbetare och individer i liknande situationer.

En utbränd medarbetare påverkar inte bara sin egen hälsa och välmående, utan även hela organisationens prestation, arbetsklimat och stämning. Genom att prioritera förebyggande åtgärder kan vi undvika att falla i den fällan och i stället främja medarbetarnas engagemang och välbefinnande.

Det är genom att på detta sätt ta hand om företagets medarbetare och deras fysiska och mentala hälsa som vi bygger långsiktigt framgångsrika företag.

Jag är här för att hjälpa er på den resan.
Vad säger andra?


Mycket intressant och informativt. Therese är lättsam att lyssna på, bjuder som sagt på sig själv till 100%. Tack för en mycket bra temakväll!

Linda M.


Väldigt intressant och tänkvärt om att inte glömma bort sig själv och göra det man mår bra av. Rekommenderar helt klart ett besök.

Patrik H-F.


Behöver ni hjälp med livsstilsförändring som exempel med mat, stress hör av er till Therese.

Kristina L.


Men wow, vad duktig du är! Du slår verkligen huvudet på spiken måste jag säga, allt stämmer så väl!

Anna S.


Therese is an excellent leader, both towards her employees, her clients and in running her business.

Bjørn B.


Du är otroligt duktig ska du veta.  Du har prickat in våran situation till fullo.  Tack för att du finns Therese!

Anette T.

  • Ska vi ta ett samtal?
  • Vill ni ha mer information?
  • Eller offertførfrågan -Ta kontakt!
unsplash