Annoli Hälsa & Livskvalitet

Välkommen till Annoli Hälsa och Livskvalitet

Jag jobbar både digitalt och på plats i Östersund (Trondheim-vid efterfrågan)

Våga leva det liv du önskar och låt mig guida dig mot en ökad livskvalitet!


🌿Känner du att din kraft, energi och livsglädje har tömts ut?

🌿Reflekterar du ofta över dina tankar kring mat och vikt?

🌿Är du någon som har genomgått överviktsoperation eller överväger det?

🌿Upplever du ofta stress och kämpar med att få tiden att räcka till?

🌿Funderar du över om du är på rätt plats i livet och om du lever ditt liv till fullo?

🌿Har du en längtan efter att göra något annat, men är osäker på vad det skulle vara?

🌿Brukar du fastna i tankar om det förflutna eller oroa dig för framtiden?

🌿Känner du att du behöver någon att prata med och dela dina tankar och känslor med?


Handen på hjärtat, jag tror att vi alla någon gång har varit insnurrade i dessa känslor och tankebanor, eller har känt någon som har varit det.

För mig blev det så, och hälsan hängde inte med...Så från från högpresterande anställd i årtionden blev jag till slut utbränd och mötte den berömda väggen och det blev starten på Annoli Hälsa & Livskvalitet ®


Vill du också sätta dig själv främst? 

Här hittar du en fristad för dig som inte helt lever i fas med vad du egentligen önskar, vill och drömmer om.

Från utbränd anställd till egen företagare, min historia, ryggsäck och framtid!


I över 20 år levde jag efter måttot:

Jag ska bara göra det här innan jag kan göra något bra för mig själv!


Tänkte berätta lite om mig själv och min bakgrund. Jag närmar mig snart "mitt i livet" Kommer ursprungligen från vackra Härjedalen, i dag bor jag i härliga Östersund med min man och 3 barn samt två katter vid namn Lilje och Sigvard.

Har också bott 27 år i Norge så känner mig lika mycket norsk som svensk tror jag.  Annoli H & L etablerades 2019 i Norge  och 2022 startade jag upp i Sverige. Jag älskar att kunna jobba med klienter, företag och partners i båda länderna.


Jag har alltid varit en högpresterande person som har levererat goda resultat och byggt starka relationer var jag än har varit, chef som anställd  men detta har haft sitt pris och speciellt de senaste åren. Starka stressymtom, sömnsvårigheter och känslan av otillräcklighet visade sig första gången 2003 och jag började gå upp i vikt, men på något sätt "lärde jag mig att leva med det" i flera år och tänkte väl att det är så här livet ska vara.

Livet rullade på i en himla fart och helt plötsligt var det 2011! Det året gick jag rakt in i väggen, det slog det till med full effekt och jag tappade minnet när jag körde bil. Kämpade med symtom som stor utmattning, svårigheter att hantera press och krav, depression, övervikten gick mot sitt högsta, 112 kg!

Det var svårt att hantera familj, privatliv och arbete, jag led av stark ångest och andra utmaningar för att fungera i det sociala livet. Allt mitt fokus låg på alla utom Therese samt prestera på jobbet, övertidsarbetet var kanske min flykt och bäste vän? För att helt enkelt "tackla allt" prioriterade jag bort mig själv på många områden i nästan 2 årtionden, prestation och perfektionism blev mina prioriteringar.


☘️☘️☘️☘️

Men var fanns Therese? 

Vad höll jag på med?

☘️☘️☘️☘️


Jag har efterhand i mitt tillfrisknande faktiskt nu förstått jag hur mycket erfarenhet man egentligen har när man är "mitt i livet" och efter att ha utbildat mig till Certifierad Livscoach och Kostrådgivare med godkänd licens vill jag nu erbjuda min erfarenhet och tjänster till andra som kan behöva stöd på sin resa.  Det här blev en lång text och det är dags att knyta i hop säcken, så om du känner igen dig i det jag har beskrivit, behöver stöd och hjälp på din resa och rehabilitering, tveka inte att kontakta mig! Tillsammans kan vi hitta sätt att hantera stress, återhämta oss från utbrändhet och skapa ett bra liv, möta dagen med ljus och inte mörker!

Boka gärna ett kostnadsfritt samtal så kan vi helt enkelt se om jag är rätt person för dig eller ditt företag.


Kram och tack för att du läste ända hit!

Therese

Kvalitetssäkrade tjänster sedan 2022

Certifikat: 32975

Arbetar enligt samt stödjer

ICF:s  normer och riktlinjer.

Licensnummer: 10765

unsplash