Annoli Hälsa & Livskvalitet

Prislista

2024 


Prisinformation företag och organisationer:

Jag välkomnar företag att ta kontakt med Annoli Hälsa & Livskvalitet för att diskutera era specifika behov och få en anpassad prisoffert. Jag fram emot att besvara era frågor och tillhandahålla detaljerad information om hur vi kan stödja er verksamhet.Prisinformation privatpersoner:

Jag strävar alltid efter att skapa skräddarsydda lösningar för mina klienter. För att hitta den mest lämpliga vägen erbjuder alla nya kunder ett kostnadsfritt samtal första gången. Efter vårt samtal kommer jag att rekommendera de tjänster som passar dig bäst och presentera en anpassad prisstruktur. I de flesta fall erbjuder jag flexibla timbaserade alternativ, så att du kan välja den tidsram som passar bäst, vare sig det är en kort stund eller en längre session. Mitt främsta mål är att tillsammans hitta den optimala vägen för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Prislista 2022-2023 (digital bokningskalender kommer 2024)

 


 

Prisexempel: 

Kostnadsfritt samtal         0 kr

Personlig kostanalys         500 kr

Livscoachning från            600 kr  

Kostrådgivning från           700 kr


Kostanalys + komma i gång paket 5v       

2 995 kr            **bästsäljare**

 

Vecka 1: Uppstart

Vi inleder med ett personligt möte, antingen online eller fysiskt, där vi går igenom processen för kostanalysen. Du har möjlighet att dela information om din nuvarande livsstil, kostvanor och dina mål.

 

Vecka 2: Kostregistrering

Du dokumenterar noga allt du äter och dricker under tre dagar. Jag matar denna information in i vårt specialanpassade kostanalysprogram.

 

Vecka 3: Analys

Jag ägnar tid åt noggrann analys av resultaten, inklusive att granska ditt matintag och dess påverkan på din kropp.


Vecka 4: Kostrådgivning

Vi återkopplar i ett personligt möte, antingen online eller fysiskt, där vi tillsammans går igenom resultatet av din kostregistrering och hur den påverkar dig. Vi identifierar positiva aspekter i din kost och jag ger konkreta råd och förslag för att uppnå dina mål.

 

Vecka 5: Uppföljning

Det mest betydelsefulla steget är att följa upp din utveckling. Vi diskuterar dina framsteg, utmaningar och hur du närmar dig bättre hälsa och högre livskvalitet.

 

 

Personlig Kost- och Registreringsapp:                                     995 kr

Genom att välja denna extra tjänst får du tillgång till din egen användarprofil i en praktisk app, där du enkelt kan registrera dina måltider och fysisk aktivitet. Kostdagboken är användarvänlig och gör det möjligt för oss båda att följa och hantera din energiintag och näring. Dessutom kan du skanna livsmedel direkt i appen för en smidig registrering. I appen finns även en funktion som gör det möjligt att skicka frågor direkt till mig.

 

Avbokning

Vi värdesätter din tid och för att kunna ge bästa möjliga service och tillgodose våra klienters behov, har vi infört följande avbokningspolicy enligt gällande lagar från 2024:

Du har rätt att avboka din bokade rådgivningstid senast 24 timmar före den avtalade tidpunkten utan någon extra kostnad. Om avbokning görs senare än 24 timmar före den bokade tiden kommer en avbokningsavgift på 75% av tjänstens värde kr att debiteras.

Avbokning görs via sms på telefonnummer 0724440929 eller företagets hemsida www.annoli.se

 Genom att följa dessa riktlinjer hjälper du oss att upprätthålla en smidig bokningsprocess och ge service till alla våra klienter.

 

Tack för din förståelse och samarbete!

Vänligen,

Therese på Annoli Hälsa & Livskvalitet

 

 


unsplash