Annoli Hälsa & Livskvalitet

Tjänster & Boka

Kostnadsfritt samtal

Under vårt samtal har du möjlighet att dela med dig av hur du mår och vad du önskar förändra. Vi lär känna varandra, och mot slutet av konsultationen föreslår jag en lösning som kan stödja din förändringsresa. Om jag är rätt person att hjälpa dig och om vi kan arbeta tillsammans för din utveckling, så går vi vidare på det spåret.
Det här samtalet är helt förutsättningslöst och kostnadsfritt, speciellt för nya kunder. Du är välkommen att boka din tid. Om du inte hittar en tid som passar, kan du skicka ett sms eller mejl så kan vi tillsammans hitta en lämplig tidspunkt.
Välkommen att ta steget mot förändring.


Livscoachning

Vill du förändra ditt liv? Kanske har du många gånger provat en förändring men motivationen har inte hållit ända i mål?

Målet med coachingen är att upptäcka och lösa känslomässiga hinder som hindrar förändring.   Min coaching modell bygger på en effektiv och funktionell metod som ser hela människan och till hela människans livssituation. Metoden stimulerar dig till en inre trygghet och god självkänsla. Den stärker din förmåga att ta ett eget ansvar över ditt eget liv. Här jobbar vi framåt emot det område du önskar en förändring inom, ökad livsglädje, mer energi, vara utvilad och fokuserad, karriärförändring eller helt enkelt bryta vardagspusslet? Vi människor fastnar ofta i gamla mönster och beteenden.  Vi kan träffas 1, 3, 5 eller fler gånger, anpassat efter dina behov. Om vi träffas regelbundet, föreslår jag varannan vecka i början. Målet är att tillsammans nå roten till det du vill förändra, så att obalanser och blockeringar kan naturligt lösa sig.

Kostrådgivning

Om du känner dig överväldigad av alla kostråd och dieter där ute och vill göra en förändring mot hälsosammare matvanor, eller om du har matallergier och behöver anpassa dina favoritrecept, då kan en kostrådgivning vara rätt för dig. Vi kommer att gå igenom dina individuella behov och förutsättningar för att hjälpa dig äta bättre.
Vill du förbättra din relation till mat och din kropp på ett grundläggande sätt? Känner du att du fastnar i negativa mönster och vanor som är svåra att ändra? Är du redo för en förändring men vet inte var du ska börja? Vid vårt första samtal skapar vi en övergripande bild av vad som är viktigast för dig att förändra och vilket nästa steg är. Du får praktiska tips, recept och råd, och vi arbetar också med att omprogrammera dina tankar och känslomässiga mönster.
Jag specialiserar mig på antiinflammatorisk kost, kost för hormonbalans och långsiktig läkning av mage och tarm. Efter att du har bokat din tid kommer du att få en länk till vårt zoom-möte.Hela dig! Sinne-Kropp-Själ

Vill du ge dig själv en både kroppslig och själslig djupdykning är detta tjänsten för HELA Dig!  Här vi kombinerar holistisk vägledning för hälsa och livskvalitet med medial/alternativ vägledning. Vi tror på att harmonisera sinne, kropp och själ för att uppnå optimal hälsa och välbefinnande.

Genom att adoptera ett holistiskt tankesätt kan vi komma närmare en balanserad och harmonisk tillvaro. Att se till att vi tar hand om både vårt sinne, vår kropp och vår själ hjälper oss att uppnå ett övergripande välbefinnande och en djupare förståelse för vår egen helhet som människor.

Sinne: handlar det om våra mentala och emotionella tillstånd. Det inkluderar våra tankar, känslor och vår förmåga att hantera stress. Ett sunt sinne innebär balans och klarhet i våra tankar samt ett positivt emotionellt tillstånd. Genom att till exempel praktisera mindfulness och meditation kan vi stärka vårt sinne och utveckla en ökad medvetenhet om våra tankar och känslor.

Kroppen: är vårt fysiska skal och vår hälsa påverkar alla aspekter av vårt liv. Att ta hand om kroppen genom regelbunden träning, hälsosam kost och tillräckligt med sömn är viktiga faktorer för att upprätthålla en god fysisk hälsa. Fysisk aktivitet kan också ha positiva effekter på vårt sinne och vår själ, då det frigör endorfiner och har en stressreducerande effekt.

Själen: är vår innersta essens och vår andliga dimension. Det handlar om att hitta mening och syfte i livet samt att uppleva djup känsla av harmoni och inre frid. Olika människor kan närma sig själslig välbefinnande på olika sätt, såsom att utöva religion, ägna sig åt meditation eller vara i naturen.

Känner du direkt att detta kan vara något för dig så kontakta mig på den röda knappen, vill du veta mera så bokar du ett kostnadsfritt  samtal. Välkommen


Viktminskning

Du är inte ensam! Många människor strävar efter att gå ner i vikt och förbättra sin hälsa. Om du letar efter hjälp och stöd i din viktminskningsresa, har du kommit till rätt ställe! Mitt mål är att hjälpa dig att uppnå dina viktminskningsmål på ett hälsosamt och hållbart sätt. 

Jag kan hjälpa dig att gå ner i vikt på ett hälsosamt och hållbart sätt. Vi kommer att skapa en individuell kostplan och fokusera på att skapa sunda vanor. Utöver kost kommer jag också att erbjuda råd och stöd för att hantera stress, sömn och andra livsstilsfaktorer som kan påverka din vikt och hälsa. Det handlar om att skapa en balanserad och holistisk syn på din hälsa och välbefinnande. Om du är redo att ta kontroll över din vikt och förbättra din hälsa så är jag här för att stötta dig. Tillsammans kan vi uppnå dina mål och skapa en livsstil som du trivs med. Kontakta mig idag för att komma igång på din viktminskningsresa!


Är du överviktsopererad?

Efter att ha genomgått en överviktsoperation är det viktigt att upprätthålla hälsosamma rutiner och vanor för att säkerställa långsiktig viktminskning och en god hälsa.Efter vårdens uppföjninget kan vara utmanande att hålla dessa rutiner över tid, och många personer tenderar att återvända till gamla vanor som kan leda till viktuppgång.Att genomgå en överviktsoperation är både en livsförändrande och modig beslut.

Vi inleder med ett samtal och önskar du att gå vidare så erbjuder jag en test på din näringsstatus och se eventuella näringsbrister och behov för att din kropp ska må som bäst.

Jag vet också att motivation och psykologiska faktorer spelar en stor roll för framgång efter överviktsoperationen, och som klient hos mig kommer du även få stöd och rådgivning när det gäller att hantera eventuell återfall i gamla vanor, förbättra självkänslan och hantera stress.

Börja gärna med att boka ett oförpliktande samtal så ser vi om jag kan vara rätt person för dig för att hitta tillbaka till dina goda rutiner.Intuitiv Alternativ  Tarotvägledning®

Under en tarotläggning med Intuitiv Alternativ Tarotvägledning® får du vägledning för dina frågor genom att jag tolkar symboliken i tarotkorten tillsammans med intuitiva budskap. Der blir som att fiska, vi vet aldrig vad man får! Efter mnga år av vägledning efter de traditionella läggningarna har denna metod succesivt egenutvecklats och jag känner mig  mest mottaglig för energier och budskap när denna följs, så letar du en klassisk Tarotläggning är inte detta rätt för dig.

Bonus för dig som beställer stor Vägledning på 45 minuter:
Då kommer du också att få både praktisk vägledning och coaching som rör din nuvarande situation och det som döljer sig i ditt undermedvetna, värde 150 kr.


unsplash